Verstopping

Verstopping van bijvoorbeeld een leiding, riolering of afvoer overkomt iedereen wel eens. In de meeste gevallen is de verstopping niet meer op te lossen met chemische ontstoppers. Om schade te voorkomen is het van belang dat een verstopping ontstopt wordt door iemand met ervaring. ACM Loodgieters kan voor u de verstopping door hun jaren lange ervaring met het oplossen van verstoppingen binnen een mum van tijd ontstoppen. Heeft u met spoed een loodgieter nodig omdat u een verstopping heeft? Neem dan direct contact op met 06-46053813 en u komt direct in contact een van onze loodgieters bij u in de regio Rotterdam.

Toilet verstopt

Het is zeer vervelend als uw toilet verstopt is. De meeste verstoppingen in het toilet komen door blokkades in de riolering. Om de riolering niet te beschadigen is het belangrijk dat de WC op een professionele wijze wordt ontstopt. ACM Loodgieters beschikt over de apparatuur om uw toilet op een vakkundige manier te ontstoppen en tevens kunnen onze loodgieters de riolering controleren op eventuele schade of andere problemen. Zo wordt de kans op een verstopt toilet aanzienlijk kleiner.

24/7 spoedservice

Heeft u met spoed een loodgieter nodig omdat u een verstopping heeft? Ook dan staat ACM loodgieters voor u klaar. Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor al uw problemen omtrent uw loodgieterswerkzaamheden. Tevens op zon- en feestdagen kunt u een beroep doen op onze diensten. Wanneer het toilet of de afvoer verstopt is wilt u natuurlijk dat dit zo spoedig mogelijk wordt opgelost. Wij kunnen snel bij u ter plaatse zijn en de verstopping ontstoppen.
Verstopping? Bel dan nu 06-46053813 en u komt direct in contact met een van onze loodgieters bij u in de regio Rotterdam.

Afvoer verstopt

Problemen met de afvoer van de gootsteen, douche of vaatwasser? Dan is de kans groot dat de afvoer verstopt is. Een verstopte afvoer wordt vaak veroorzaakt door kalk, etensresten of haren. Na een tijd wordt deze verstopping erger en erger en kunt u deze niet meer zelf ontstoppen. ACM Loodgieters kan dan voor u de afvoer ontstoppen zodat u deze weer kunt gebruiken.

Verstopping voorkomen

U kunt natuurlijk het beste verstopping voorkomen. Door regelmatig onderhoud aan het riolering, leidingen en afvoer kan u verstopping voorkomen. Ook voor het onderhoud en het voorkomen van verstopping kunt u terecht bij ACM Loodgieters. Wilt u verstopping voorkomen? Onze vakmannen kunnen u adviseren over het voorkomen van een verstopping. Voorkomen van verstoppingen? Bel dan nu 06-46053813 en u komt direct in contact met een van onze loodgieters bij u in de regio Rotterdam.

Loodgieterswerkzaamheden

ACM loodgieters kan u tevens van dienst zijn met alle loodgieterswerkzaamheden in en rond uw woning. Hieronder ziet u de werkzaamheden waar wij u onder andere mee van dienst kunnen zijn,

Tevens voor het onderhoud van uw loodgieterswerkzaamheden kunt u rekenen op ACM Loodgieters. Onderhoud zorgt ervoor dat bijvoorbeeld uw leidingen, rioleringen, afvoeren en centrale verwarming in goede conditie blijven. Zodat u problemen als verstopping en lekkage vroegtijdig kunt voorkomen.

Wilt u advies over de werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten? Of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud van uw loodgieterswerkzaamheden? Neem dan contact met ons op via 06-46053813 en u komt direct in contact met onze loodgieter bij u in de regio Rotterdam.

Lekkage?


Heeft u lekkage? bijvoorbeeld een lekkende kraan of lekkage aan een leiding? Ook dan bent u bij ACM Loodgieters aan het juiste adres. Wij kunnen voor u de lekkage binnen een mum van tijd verhelpen en eventuele schade repareren. Wacht niet langer en neem contact met ons op via 06-46053813 en u wordt direct doorverbonden met een van onze loodgieters bij u in de regio Rotterdam. Lees meer..

Verstopte afvoer


Ook wanneer u een verstopte afvoer heeft kunt u terecht bij ACM Loodgieters. In de meeste gevallen is de verstopping zo hardnekkig dat chemische ontstoppers geen effect meer hebben. ACM Loodgieters beschikt over het juiste gereedschap en heeft snel uw afvoer weer ontstopt. Afvoer verstopt? Neem dan direct contact op met ACM Loodgieters via 06-46053813 en wij komen zo spoedig mogelijk naar u toe.
Lees meer..

24/7 spoedservice


Met spoed een loodgieter nodig? Omdat u, lekkage, verstopping of andere problemen heeft met uw loodgieterswerken? Ook dan kunt u een beroep doen op de diensten van ACM Loodgieters. Wij staan 24/7 voor u klaar. Ook op zon- en feestdagen zijn wij bereikbaar voor al uw spoedgevallen. Wacht niet te lang en voorkom verdere schade. Neem contact op met ACM Loodgieters via 06-46053813 en u wij komen zo spoedig mogelijk naar u toe.

Lees meer..