Spoed 24/7

Heeft u met spoed een loodgieter nodig? Omdat u bijvoorbeeld lekkage, verstopping of andere problemen heeft met uw loodgieterswerkzaamheden? Dan bent u bij ACM loodgieters aan het juiste adres. Onze vakmannen hebben al meer dan 10 jaar ervaring en kunnen voor u met deze ervaring u goed van dienst zijn. In de meeste gevallen komen problemen omtrent uw loodgieterswerkzaamheden onverwachts en wilt u natuurlijk dat deze direct opgelost wordt. De loodgieters van loodgietersbedrijf ACM staan dag en nacht voor u klaar. Tevens op zon- en feestdagen kunt u een beroep doen op onze vakmannen.

Altijd bereikbaar

De loodgieters van ACM loodgieters zijn 24/7 bereikbaar. Of u nou problemen heeft met uw leidingen of opzoek bent naar een vakkundige loodgieter voor het onderhoud van uw loodgieterswerkzaamheden. U kunt rekenen op ACM loodgieters. Wilt u direct contact met een loodgieter bij u in de regio Rotterdam? Bel dan 06-46053813 en u wordt doorverbonden met een van onze vakmannen.

Lekkage

Last van lekkage? Door bijvoorbeeld storm of achterstallig onderhoud? Ook dan kan ACM loodgieters u van dienst zijn. Onze vakmannen kunnen voor u op een professionele wijze de lekkage opsporen en repareren.
Wanneer het niet mogelijk is om de schade direct te repareren kunnen wij ook een tijdelijke reparatie plaatsen om verdere schade te voorkomen. Lekkage aan een leiding of aan de riolering? Wacht niet langer en bel 06-46053813 u wordt direct doorverbonden met een van onze loodgieters bij u in de regio Rotterdam.

Stormschade

Met spoed een loodgieter nodig omdat u stormschade heeft? Tijdens een storm kan uw woning veel schade oplopen. Om lekkages en andere problemen te voorkomen is het verstandig deze schade zo spoedig mogelijk te repareren. ACM loodgieters kan voor u binnen een mum van tijd aanwezig zijn en de schade repareren.

Onze 24/7 spoedservice staat altijd voor u klaar. Heeft u door een hevige storm lekkage aan het dak van uw woning? Laat deze lekkage dan snel opsporen en herstellen. Tevens kunnen onze vakmannen wanneer het niet direct mogelijk is de schade te repareren een noodvoorziening plaatsen zodat de schade niet erger kan worden.
Ook wanneer bijvoorbeeld de kelder van uw woning volgelopen is met water kunnen wij deze voor u met professioneel gereedschap leeg pompen. Stormschade? Bel dan direct 06-46053813 en u komt gelijk in contact met een van onze loodgieters bij u in de regio Rotterdam.

Loodgieterswerkzaamheden

Hieronder ziet u de werkzaamheden die ACM Loodgieters onder andere voor u kan verrichten,

Onze vakmannen kunnen u ook adviseren over de conditie van uw loodgieterswerkzaamheden en het onderhoud verzorgen. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden? Of heeft u met spoed een loodgieter nodig? neem dan gerust contact met ons op via 06-46053813 u wordt dan direct doorverbonden met een van onze vakmannen bij u in de regio Rotterdam.

Lekkage?


Heeft u lekkage? bijvoorbeeld een lekkende kraan of lekkage aan een leiding? Ook dan bent u bij ACM Loodgieters aan het juiste adres. Wij kunnen voor u de lekkage binnen een mum van tijd verhelpen en eventuele schade repareren. Wacht niet langer en neem contact met ons op via 06-46053813 en u wordt direct doorverbonden met een van onze loodgieters bij u in de regio Rotterdam. Lees meer..

Verstopte afvoer


Ook wanneer u een verstopte afvoer heeft kunt u terecht bij ACM Loodgieters. In de meeste gevallen is de verstopping zo hardnekkig dat chemische ontstoppers geen effect meer hebben. ACM Loodgieters beschikt over het juiste gereedschap en heeft snel uw afvoer weer ontstopt. Afvoer verstopt? Neem dan direct contact op met ACM Loodgieters via 06-46053813 en wij komen zo spoedig mogelijk naar u toe.
Lees meer..

24/7 spoedservice


Met spoed een loodgieter nodig? Omdat u, lekkage, verstopping of andere problemen heeft met uw loodgieterswerken? Ook dan kunt u een beroep doen op de diensten van ACM Loodgieters. Wij staan 24/7 voor u klaar. Ook op zon- en feestdagen zijn wij bereikbaar voor al uw spoedgevallen. Wacht niet te lang en voorkom verdere schade. Neem contact op met ACM Loodgieters via 06-46053813 en u wij komen zo spoedig mogelijk naar u toe.

Lees meer..