Dakdekker

Heeft u problemen met het dak van uw woning? Bijvoorbeeld lekkage of achterstallig onderhoud? Ook dan kan u een beroep doen op de diensten van ACM Loodgieters. Door onze jaren lange ervaring kunnen wij voor u uw onderhoud of problemen op een professionele wijze oplossen. Heeft u lekkage of andere problemen? Of bent u opzoek naar een geschikte loodgieter voor het onderhoud van het dak van uw woning? Neem dan contact met op met ACM Loodgieters via 06-46053813 en u komt direct in contact met onze loodgieter bij u in de regio Rotterdam

Lekkage

Lekkage aan het dak kan zeer vervelend zijn en veel schade met zich meebrengen. Lekkage ontstaat in de meeste gevallen door storm of achterstallig onderhoud. Het is belangrijk om lekkage zo snel mogelijk te verhelpen om verdere schade te voorkomen. ACM Loodgieters kunnen voor u lekkage aan uw dak opsporen en in de meeste gevallen direct repareren. Wanneer dit niet direct mogelijk is kunnen onze vakmannen een noodvoorziening plaatsen om de schade te beperken en uw woning beschermen tegen water afkomstig van regen of sneeuw.

Dak reparatie en onderhoud

Onderhoud is een van de belangrijkste punten waar u rekening moet houden bij het dak van uw woning. Door goed onderhoud aan het dak en dakgoten voorkomt u lekkage en andere problemen met het dak van uw woning en/of bedrijf. Het is van belang dat dit onderhoud op een vakkundige manier wordt uitgevoerd om de conditie van het dak te behouden en te zorgen dat u geen lekkage of andere problemen krijgt. Wanneer er toch door achterstallig onderhoud lekkage of andere problemen plaatsvinden kan ACM loodgieters dit ook voor u oplossen. Wij inspecteren het dak op lekkages en schades en kunnen deze dan voor u repareren. Door gebruik van het juiste materiaal en gereedschap kunnen wij snel en eenvoudig onderhoud en reparaties uitvoeren.

Hieronder ziet u de dakdekkerswerkzaamheden waar wij u onder andere mee van dienst kunnen zijn,

  • Zink vervangen of herstellen
  • Regenpijpen vervangen of repareren
  • Dakgoten vervangen of repareren
  • Dak lekkage repareren en voorkomen
  • Onderhoud aan dak en dakgoten

Storm en regen schade

Het aantal stormen in Nederland stijgt flink, dit komt door het verwarmen van de aarde. De wind wordt steeds krachtiger en hier zijn onze woningen vaak niet genoeg op voorbereid. Wanneer er een hevige storm is geweest kan uw woning stormschade oplopen. Een storm veroorzaakt vaak problemen als lekkage en flinke schade aan het dak van woning en/of bedrijf. Omdat deze schade veel problemen met zich mee brengt is het van belang dat deze zo spoedig mogelijk wordt verholpen. ACM Loodgieters kan voor stormschade snel repareren. Wij zijn 24/7 bereikbaar, wanneer stormschade bijvoorbeeld in een weekend ontstaat kunt u ook terecht bij ACM Loodgieters.

Ook kunnen wij het dak van uw woning inspecteren op eventueel zwakke plekken en deze repareren om de kans op stormschade te verkleinen. Een loodgieter nodig omdat uw stormschade heeft? Of wilt u advies over onderhoud van het dak van uw woning? Neem dan contact op met ACM Loodgieters via 06-46053813 en u wordt gelijk doorverbonden met een van onze loodgieters bij u in de regio Rotterdam.

Loodgieterswerkzaamheden

ACM Loodgieters kan u zowel van dienst zijn met dakdekkerswerkzaamheden als loodgieterswerkzaamheden. Heeft u problemen met uw afvoer, leidingen, riolering of centrale verwarming? Dan kunt u ook terecht bij ACM Loodgieters. Hieronder ziet u de werkzaamheden die wij onder andere voor u kunnen verrichten,

Opzoek naar een geschikte loodgieter voor al uw loodgieterswerkzaamheden? ACM Loodgieters staat dag en nacht voor u klaar. Neem contact op met ons op via 06-46053813 en u wordt gelijk te woord gestaan door onze loodgieter bij u in de regio Rotterdam.

Lekkage?


Heeft u lekkage? bijvoorbeeld een lekkende kraan of lekkage aan een leiding? Ook dan bent u bij ACM Loodgieters aan het juiste adres. Wij kunnen voor u de lekkage binnen een mum van tijd verhelpen en eventuele schade repareren. Wacht niet langer en neem contact met ons op via 06-46053813 en u wordt direct doorverbonden met een van onze loodgieters bij u in de regio Rotterdam. Lees meer..

Verstopte afvoer


Ook wanneer u een verstopte afvoer heeft kunt u terecht bij ACM Loodgieters. In de meeste gevallen is de verstopping zo hardnekkig dat chemische ontstoppers geen effect meer hebben. ACM Loodgieters beschikt over het juiste gereedschap en heeft snel uw afvoer weer ontstopt. Afvoer verstopt? Neem dan direct contact op met ACM Loodgieters via 06-46053813 en wij komen zo spoedig mogelijk naar u toe.
Lees meer..

24/7 spoedservice


Met spoed een loodgieter nodig? Omdat u, lekkage, verstopping of andere problemen heeft met uw loodgieterswerken? Ook dan kunt u een beroep doen op de diensten van ACM Loodgieters. Wij staan 24/7 voor u klaar. Ook op zon- en feestdagen zijn wij bereikbaar voor al uw spoedgevallen. Wacht niet te lang en voorkom verdere schade. Neem contact op met ACM Loodgieters via 06-46053813 en u wij komen zo spoedig mogelijk naar u toe.

Lees meer..