CV service

Heeft u problemen met uw CV- ketel of centrale verwarming? Voor alle problemen omtrent uw CV kunt u terecht bij ACM Loodgieters. Onze vakmannen hebben ervaring met het oplossen van storingen, lekkages verhelpen en het nieuw installeren van centrale verwarming. Met onze CV- service weet u zeker dat uw CV goed onderhouden wordt en uw centrale verwarming jaren lang mee kan. Wanneer u problemen heeft met uw CV- ketel of centrale verwarming staat ACM Loodgieters 24/7 voor u klaar om het probleem op te lossen.

CV onderhoud

Door regelmatig onderhoud van uw CV voorkomt u niet alleen storingen en problemen maar is de CV- ketel zuiniger en gaat deze langer mee. Onderhoud aan uw centrale verwarming en CV- ketel kan het beste gedaan worden door een vakman, omdat het vaak lastige klussen zijn en u natuurlijk wilt dat dit op een professionele wijze wordt gedaan. ACM Loodgieters heeft jaren lange ervaring met het zowel repareren, onderhouden en nieuw plaatsen van centrale verwarmingen en CV- ketels. Hierdoor kunnen wij voor u het gehele onderhoud van uw CV verzorgen. Zo vergeet u nooit zelf meer een onderhoudsbeurt en gaan uw centrale verwarming en CV- ketel langer mee. Wilt u advies over het onderhouden van uw centrale verwarming? Of wilt u een afspraak maken met ACM Loodgieters voor het onderhoud aan uw CV? Bel dan 06-46053813 en u wordt direct doorverbonden met onze loodgieter bij u in de regio Rotterdam.

Storingen

Een storing aan uw CV- ketel komt natuurlijk altijd ongelegen. U wilt dat deze zo snel spoedig mogelijk wordt opgelost omdat deze storing uw gehele huishouden ontregeld. ACM Loodgieters heeft ervaring met het verhelpen van storingen en hebben deze storing binnen een mum van tijd verholpen. ACM Loodgieters hebben een 24/7 spoedservice en zijn tevens bereikbaar op zon- en feestdagen. Heeft u een storing in uw CV- ketel? Wacht niet langer en bel direct 06-46053813 zodat u een afspraak kunt met onze loodgieter bij u in de regio Rotterdam.

Lekkage

Door achterstallig onderhoud of het ouder worden van uw CV kan er lekkage ontstaan. Het is van belang dat deze lekkage snel verholpen wordt om verdere schade te voorkomen. ACM Loodgieters kan deze lekkage voor u op een vakkundige wijze verhelpen en eventueel direct de centrale verwarming checken op andere problemen. Lekkage aan de CV of CV- ketel? Bel 06-46053813 en u komt direct in contact met onze loodgieter bij u in de regio Rotterdam. Heeft u andere lekkage als, dak lekkage of lekkage aan leidingen? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn.

Nieuwe CV installatie

Wilt u een nieuwe centrale verwarming in uw woning laten plaatsen? Dan bent u bij ACM Loodgieters aan het juiste adres. ACM Loodgieters kan voor u de gehele CV vervangen en het onderhoud van de nieuwe installatie op zich nemen. Een aangename tempratuur in uw woning creëren kan u doen doormiddel van een kwalitatieve CV installatie, de juiste CV- ketel en goede radiatoren en een thermostaatkraan. ACM Loodgieters kan al deze werkzaamheden voor u verrichten en wij hebben ruime ervaring met het vervangen en nieuw plaatsen van centrale verwarmingen. Is uw woning toe aan een nieuwe CV? Bel dan direct 06-46053813 en u wordt doorverbonden met onze loodgieter bij u in de regio Rotterdam.

24/7 spoedservice

Heeft u met spoed een loodgieter nodig? Omdat u bijvoorbeeld problemen heeft met uw CV? ACM Loodgieters heeft een spoedservice. Deze spoedservice is 24/7 bereikbaar. Tevens op zon- en feestdagen kan u een beroep doen op onze diensten. Spoedig een vakkundige loodgieter nodig? Neem dan contact op met 06-46053813 en u komt direct in contact met onze loodgieter bij u in de regio Rotterdam.

Loodgieterswerkzaamheden

ACM Loodgieters kan u van dienst zijn met alle werkzaamheden die u verwacht van een loodgieter. Hieronder ziet u de werkzaamheden waar wij u onder andere mee van dienst kunnen zijn,

Lekkage?


Heeft u lekkage? bijvoorbeeld een lekkende kraan of lekkage aan een leiding? Ook dan bent u bij ACM Loodgieters aan het juiste adres. Wij kunnen voor u de lekkage binnen een mum van tijd verhelpen en eventuele schade repareren. Wacht niet langer en neem contact met ons op via 06-46053813 en u wordt direct doorverbonden met een van onze loodgieters bij u in de regio Rotterdam. Lees meer..

Verstopte afvoer


Ook wanneer u een verstopte afvoer heeft kunt u terecht bij ACM Loodgieters. In de meeste gevallen is de verstopping zo hardnekkig dat chemische ontstoppers geen effect meer hebben. ACM Loodgieters beschikt over het juiste gereedschap en heeft snel uw afvoer weer ontstopt. Afvoer verstopt? Neem dan direct contact op met ACM Loodgieters via 06-46053813 en wij komen zo spoedig mogelijk naar u toe.
Lees meer..

24/7 spoedservice


Met spoed een loodgieter nodig? Omdat u, lekkage, verstopping of andere problemen heeft met uw loodgieterswerken? Ook dan kunt u een beroep doen op de diensten van ACM Loodgieters. Wij staan 24/7 voor u klaar. Ook op zon- en feestdagen zijn wij bereikbaar voor al uw spoedgevallen. Wacht niet te lang en voorkom verdere schade. Neem contact op met ACM Loodgieters via 06-46053813 en u wij komen zo spoedig mogelijk naar u toe.

Lees meer..